Search

Sofisticirana kolekcija brenda Ines Atelier

Sofisticirana kolekcija brenda Ines Atelier

Srpska dizajnerica koja uživa veliku popularnost

Urednik: A.P.


Image: Miloš Nadaždin

Ines Janković je u Srbiji ono što je Aleksandra Dojčinović u Hrvatskoj - omiljena dizajnerica poznatih dama i svih žena kojima je haljina najvažniji komad u ormaru

U novoj proljetnoj kolekciji za 2017. Ines se inspirirala djelima rumunjskog kipara Constantina Brancusija, točnije njegovom serijom "Bird in space". Po istom principu kako je umjetnik pojednostavio fizičke atribute ptice, fokusirajući se na njen let i samu tu dinamiku, tako je dizajnerica kroz ovu kolekciju željela predstaviti modernu ženu koja nije izgubila svoju senzualnost i sofisticiranost.

ines

"Ona je slobodna i poletna, što je prikazano korištenjem laganih svilenih tkanina, sa štampanim motivom krila, upotpunjenim detaljima neonskih boja. Kao specifičan vid primjene kontrasta, prisutna je upotreba hi-tech satena, 3D mreže i koža u metalik tonovima, koji bezvremenskom izgledu daju notu svježine i inovacije. Biti oslobođen stega koje nam diktira današnje vrijeme, zapravo predstavlja najveći luksuz suvremenog života. Kada ih se uspijemo osloboditi, na bilo koji način, tada stvarno počinjemo živjeti." kazala je Ines.

U galeriji pogledajte kolekciju S/S 2017.:

 

Foto: Miloš Nadaždin
Hair : Đurđica Ivanović Đuka
Mua: Mina Abramovič
Art direction & style: Lara Milanović
Stylist assistant: Andrijana Živković
Models: Teodora Fox model agency & Sara Model Scouting office
Shoes: Reda Milano

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više