Search

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju

Sinergija mode i arhitekture


Image: Alma Štrkljević

Brend Chicks on Chic iza kojeg stoji dizajnerica Emina Štrkljević predstavlja nam novu kampanju kolekcije inspirirane 80-im godinama prošlog stoljeća

Nova kolekcija dizajnerice Emine Štrkljević eksplozijom boja i krojeva vraća nas u 80-te godine 20. stoljeća. Dizajnerica nas odvodi u vrijeme kad je sve bilo nekako opuštenije i ležernije, a odjevne kombinacije bile su hrabrije. Dizajnerica je i ovog puta pokazala da se ne boji koristiti boje te za proljeće/ljeto 2017. predlaže jarko narančastu boju u kombinaciji s crnom, zatim i tirkiznu i ljubičastu boju te žutu u kombinaciji s bijelom. Kolekcijom se provlače negliže haljine, pidžama košulje, haljine na preklop koje dizajnerica zove "mantilicama" jer su inspirirane balonerima. Materijali koji prisutni u kolekciji su saten i keper, uglavnom kombinacije sjajnih i mat tkanina koje stvaraju odličan kontrast.

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 1) 

Kampanju je snimila Alma Štrkljević na Splitu 3 i Trsteniku pa su kao kulisa kampanje poslužile vizure zgrada koje je projektirao Dinko Kovačić.  Alma je ovom kampanjom željela odati počast jednom od najvažnijih urbanističko-arhitektonskih projekata u Splitu. Dio kampanje snimljen je u Ulici Dinka Šimunovića koja je zoran primjer Kovačićevog promišljanja o arhitekturi kao posveti zavičajnosti. Novim su projektom arhitekti i urbanisti željeli vratiti prisnost susjeda i projektirati naselje koje će poticati na druženje. Tako su se modeli Danea Jonjić i Marija Kovač podružile i utjelovile tek naizgled nježnu Chicks on Chic djevojku koja ima čvrst stav i ne boji se istaknuti iz mase.  Za makeup je zaslužna Ivana Filipović, a asistent stilista bio je Marin Filipović.

U kampanji su korištene i ručno rađene cipele od visokokvalitetne kože novog hrvatskog branda Marole kojeg karakteriziraju jarke boje u zanimljivim kombinacijama, kao i Little Wonder nakit.

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 2)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 3)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 4)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 5)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 6)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 7)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 8)

Splitski brend Chicks on Chic predstavlja novu kampanju (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više