Search

Srpski brend Shash je san svake minimalistice

Srpski brend Shash je san svake minimalistice

Održiva moda, prirodni materijali, jednostavnost, sveremenska elegancija i pastelne boje . osnovne su karakteristike ove kolekcije

Tekst: A.P.


Brend Shash, vođen vizijom umjetnice Saše Šašić, nedavno je izbacio novu kolekciju pod nazivom Modesty. Brend koji sebe prepoznaje više kao umjetnički projekt nego kao modnu liniju spaja svoju ljubav prema modi i pokretu u umjetničko djelo. Brend je kreiran po načelima održivosti i primarni naglasak je na prirodnim materijalima, jednostavnosti i eleganciji koja ne podliježe trendovima. Pored korištenja prirodnih materijala koji su bio-razgradljivi te ne zagađuju okolinu kada se odbace, Shash neprestano istražuje nove mogućnosti za budućnost.

shash

Sva načela brenda su spojena u kolekciji Modesty koja propitkuje dva različita smjera. Jedan je vizija profinjenih, jednostavnih i skromnih linija, a drugi jedinstven pristup koji odgovara na pitanje što simbioza umjetnosti i odijevanja može biti. Osim što može biti glasna i jaka žudnja za pažnjom, ona može biti i suptilna, hrabra i inteligentna, baš kao i detalji sakoa dizajniranog u suradnji s vizualnom umjetnicom Madlenom čiji su jedinstveni crteži skriveni na postavi sakoa.

shash

Pri stvaranju kolekcije Modesty, kao i uvijek, korišteni su samo najkvalitetniji, prirodni i održivi materijali: lyocell i svila. Besprijekorni, udobni materijali od kojih su izrađeni izvanvremenski komadi: suknje i haljine A kroja koje obećavaju slobodu pokreta, te sakoi ravnih linija i suptilnih boja koji unose umjetnost u svakodnevni život. Poseban akcent u kolekciji stavljen je na umjetnost i to kroz crteže koje je za ovu priliku stvorila umjetnica Madlena Dašić, a koji su skriveni na unutrašnjoj strani svilenog sakoa "Simonet".

shahs

shash

shash

shash

shash

shash

shash

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više