Traži

Stella McCartney, resort kolekcija 2016.

Stella McCartney, resort kolekcija 2016.

Otok slobode


Fotografija: buro247.ru

Svoju je novu cruise kolekciju Stella McCartney odlučila javnosti predstaviti na partyju u kubanskom stilu koji se održao na Manhattanu. Ipak, nova kolekcija dizajnom priča neku sasvim drugu priču...

Party na temu kulture Kube i njezinih glavnih političkih ličnosti, Fidela Castra i Che Guevare koji su "viđeni" na partyju kako uživaju sa cigarom u ustima u pogledu na prekrasne plesačice salse, jučer je obojio Manhattan osobitim kubanskim kičem. Ovim je partyjem Stella McCartney odlučila predstaviti svoju novu resort kolekciju u kojoj u principu nije bilo nikakvih tragova kubanske kulture, već je dizajnerica ponovno posegnula za svojim glavnim hitovima i najuspješnijim komadima s McCartney estetskim pečatom. To su, u prvom redu, ženstveni kostimi s hlačama na crtu koje podsjećaju na muška odijela, ali i ležerne hlače kombinirane s džemperima, sjajni kombinezoni i haljine: od košulja-haljina zavezanog čvora na struku i sportskih detalja na ženstvenim suknjama ukrašenima čipkom i vezom. 

"Ova je sezona u potpunosti posvećena bojama i cvijeću", izjavila je dizajnerica. "U njima se krije radost." I na jarkim bojama i divnim proljetnim floralnim motivima dizajnerica nije nimalo štedjela: naći će se tu žute, crvene, plave i bijele kao savršenog platna za igru boja i motiva proljeća na krojevima koji variraju od kratkih do dugačkih. A zanimljivim se pokazao i motiv konja u skoku s kojim se dizajnerica vješto poigrala u svojim sportskim i istovremeno romantičnim komadima. 

Pogledajte cijelu kolekciju u nastavku:

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor