Search

Stigla je Chanel kampanja s princezom Charlotte Casiraghi. Evo kako izgleda

Stigla je Chanel kampanja s princezom Charlotte Casiraghi. Evo kako izgleda

Tekst: BURO.


Image: Ineez & Vindooh

Već smo najavili da je kuća Chanel kao zaštitno lice odabrala mladu Charlotte Casiraghi, jednu od nasljednica poznate obitelji Casiraghi i kći princeze Caroline, dugogodišnje prijateljice Karla Lagerfelda i ambasadorice Chanela. S tim na umu, ova suradnja nije još jedna u nizu. Ima posebnu emotivnu vrijednost jer Charlotte doista vjerno predstavlja sve ono što Chanel jest. Za kampanju je angažiran poznati fotografski duo Inez & Vinoodh koji su kao lokaciju logično odabrali Monaco.

Stigla je Chanel kampanja s princezom Charlotte Casiraghi. Evo kako izgleda (фото 1)
Stigla je Chanel kampanja s princezom Charlotte Casiraghi. Evo kako izgleda (фото 2)

Kampanja odiše decentnim glamurom i djeluje poput nekog filma koji prati mladu junakinju u situacijama od jutra do večeri. Charlotte je prikazana kako leži na ležaljci pored bazena odjevena u komplet s crveno bijelim prugicama i na ovoj fotografiji izgleda identično kao svoja majka.

Stigla je Chanel kampanja s princezom Charlotte Casiraghi. Evo kako izgleda (фото 3)

Na ostalim vizualima nosi crvenu vestu sa srebrnim aplikacijama i suknju od tvida, klasični Chanelov komplet od tvida s mikro mini torbom oko struka te predivan komplet od tvida sa šljokicama i svilenu košulju visokog ovratnika. Vizuale prati i video koji donosimo u nastavku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više