Search

Što donosi proljetni lookbook brenda Pepe Jeans?

Što donosi proljetni lookbook brenda Pepe Jeans?

Ultimativni komadi sezone

BURO.


Print, trendi jakne i traper u novoj kolekciji Pepe Jeansa

Pepe Jeans u svojoj novoj proljetnoj kolekciji donosi cijeli spektar 'must have' komada za ovu sezonu. Neovisno o tome jeste li u potrazi za svakodnevnim modelima koje možete kombinirati, od poslovne situacije do one opuštene, ili primjerice za onima koje ćete odjenuti za nadolazeće glazbene festivale i naprosto ljetna uživanja, u ponudi ovog brenda pronaći ćete sve što vam treba. 

Nova proljetna kolekcija bazirana je na neutralnim tonovima sive, bijele i bež nijanse koje koketiraju sa sportskom elegancijom. Ključan komad poput motorističke bijele kožne jakne tako se kombinira sa sportskim topovima i hlačama rebrastog uzorka, a sportski utjecaj vidljiv je i na modelima popularnih 'bomber' jakni i mekanih širokih hlača. Kao kontrast monokromatskom dijelu kolekcije, druga inspiracija povučena je iz bogatog orijentalnog cvjetnog uzorka koji krasi majice i strukirane proljetne haljine. Dašak boje u kolekciju donose veste u color block kombinaciji. Pepe Jeans nije zaboravio ni na klasiku - traperice, šorcevi i maxi haljina -  oni komadi koje je svake tople sezone dobro imati u ormaru jer dozvoljavaju neograničen broj kombiniranja i brzinsko rješenje za mnoge prilike. Naravno, svi koji dolaze s potpisom ovog brenda posebni su na svoj način. Cijelom kolekcijom prevladava trendi print, još jedan ključan sastojak ljetnih kombinacija. Cijeli lookbook pogledajte u galeriji u nastavku!

Potražite novu Pepe Jeans kolekciju u Zagrebu u dućanima Pepe Jeans (Arena Centar) i ShoeBeDo (Gajeva), te u Splitu u ShoeBeDo dućanima (City Centar one, Joker, Narodni trg), u ShoeBeDo dućanima u centrima Supernova Zadar i Tower Centar Rijeka te u ShoeBeDo dućanima u Dubrovniku i Puli.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više