Search

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal

U Hrvatskom narodnom kazalištu


Image: DECKER&KUTIC

Na intimnoj reviji u sklopu Storybook salona, 27. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu, hrvatski dizajner Ivan Alduk će ekskluzivno predstaviti novu i dosad najveću kolekciju vjenčanica

"Radujem se Storybook salonu jer je to oblik predstavljanja u koji se moj brend izvrsno uklapa. Nakon dugo vremena modeli Alduk prikazat će se u sklopu revije, ali posve drukčije, intimnije, što će biti uvertira u obilježavanje deset godina od prve revije. Poseban interijer, gosti i salonski način predstavljanja odišu nekim starim vremenima i luksuzom, što me čini jako sretnim jer se stvari stavljaju na svoje mjesto te je naglasak na projektu i ljudima," kaže Ivan Alduk. 

Posjetitelji salona će moći prelistati i novi proljetni broj magazina Storybook koji donosi niz ekskluzivnih priča i intervjua iz područja kulture, umjetnosti, mode, glazbe, filma, gastronomije i dizajna. Kolekcija Alduk Bridal koju će posjetitelji vidjeti u HNK u središtu ima modernu mladenku, lišenu kiča i pretjerane dekoracije. "Uz pomno osmišljene kreacije, važna je i njihova prezentacija pa uvijek radim s vrhunskim kreativcima. Decker&Kutić nekoliko su sezona zaduženi za Alduk Bridal kampanje koje su netipične, svježe i drukčije. Uz pravi tim uspijevamo donositi promjene i novitete na hrvatsko modno nebo, što pokazuje i aktualna futuristička kampanja," kaže Ivan Alduk za fotografije dvojca DECKER&KUTIC koje možete pogledati u nastavku.

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal (фото 1)

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal (фото 2)

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal (фото 3)

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više