Traži

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal

Storybook salon donosi intimnu reviju Alduk Bridal

U Hrvatskom narodnom kazalištu


Fotografija: DECKER&KUTIC

Na intimnoj reviji u sklopu Storybook salona, 27. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu, hrvatski dizajner Ivan Alduk će ekskluzivno predstaviti novu i dosad najveću kolekciju vjenčanica

"Radujem se Storybook salonu jer je to oblik predstavljanja u koji se moj brend izvrsno uklapa. Nakon dugo vremena modeli Alduk prikazat će se u sklopu revije, ali posve drukčije, intimnije, što će biti uvertira u obilježavanje deset godina od prve revije. Poseban interijer, gosti i salonski način predstavljanja odišu nekim starim vremenima i luksuzom, što me čini jako sretnim jer se stvari stavljaju na svoje mjesto te je naglasak na projektu i ljudima," kaže Ivan Alduk. 

Posjetitelji salona će moći prelistati i novi proljetni broj magazina Storybook koji donosi niz ekskluzivnih priča i intervjua iz područja kulture, umjetnosti, mode, glazbe, filma, gastronomije i dizajna. Kolekcija Alduk Bridal koju će posjetitelji vidjeti u HNK u središtu ima modernu mladenku, lišenu kiča i pretjerane dekoracije. "Uz pomno osmišljene kreacije, važna je i njihova prezentacija pa uvijek radim s vrhunskim kreativcima. Decker&Kutić nekoliko su sezona zaduženi za Alduk Bridal kampanje koje su netipične, svježe i drukčije. Uz pravi tim uspijevamo donositi promjene i novitete na hrvatsko modno nebo, što pokazuje i aktualna futuristička kampanja," kaže Ivan Alduk za fotografije dvojca DECKER&KUTIC koje možete pogledati u nastavku.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor