Search

Street style zvijezde pokrenule fantastičan brend

Street style zvijezde pokrenule fantastičan brend

Haljine od kojih zastaje dah

Tekst: A.P.


Image: imaxtree/moda operandi

Dvije Talijanke poznate po besprijekornom stilu udružile su snage i osnovale fantastičan modni brend Attico

Attico je osnovan prije nepunih mjesec dana u Milanu od strane dvije prijateljice i stilske ikone. Gilda Ambrosio je modna urednica talijanske Grazije, vitka crnokosa ljepotica koju ste sigurno zapazili na fotografijama sa svjetskih Tjedana mode. Prepoznatljiva je po prekrasnoj crnoj dugoj kosi i otkačenom stilu u kojem kombinira komade mladih modnih kuća poput J.W.Andersona, Vetementsa i novih imena talijanske modne scene. Giorgia je modna konzultantica koja je milansku adresu zamijenila s njujorškom. Česta je gošća na tjednima mode koje obilazi u društvu našeg Grge Zečića.

Gilda Ambrosio

Iz različitih stilova koje njeguju ove dvije dame rodio se Attico, niche brend koji se ponosi osebujnim komadima odjeće izrađenim od luksuznih materijala poput svile i baršuna. Svaki komad je poseban u svojoj izradi i estetici. Dame su promovirale kolekciju tijekom pariškog Tjedna mode i to na najbolji mogući način - nosile su vlastite kreacije ispred horde street style fotografa.

Giorgia Tordini

Prvi "trunk show" postavljen je na stranici Moda Operandi s dvadesetak komada koji se mogu pronaći u prvoj kolekciji. Iz ponude izdvajamo divan maslinasto zeleni baloner koji je Giorgia nosila u Parizu te seriju baršunastih haljina koje bismo voljeli vidjeti u svom ormaru.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više