Search

Sunčane naočale ovaj vikend možete  nabaviti po doista sniženim cijenama

Sunčane naočale ovaj vikend možete nabaviti po doista sniženim cijenama

U Ghetaldus optikama

Tekst: BURO.


Image: PR

Mnogima omiljeno mjesto za odabir sunčanih naočala i ovo ljeto nas je obradovalo ludim sniženjem cijena do 50%.Ghetaldus optika kao trend lider i najveći ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, te kontaktnih leća svjetskih proizvođača nudi najpristupačnije cijene za ovo ljeto. Bilo da tražite omiljene basic modele koje ćete nositi i nakon završetka ljetne sezone ili trendi naočale modnih brendova, sve ih možete pronaći u Ghetaldus optici.

Sunčane naočale ovaj vikend možete  nabaviti po doista sniženim cijenama (фото 1)

Osim niskih cijena, u poslovnicama možete pronaći širok asortiman sunčanih naočala poput brendova Jimmy Choo, Dior, Fendi, Max Mara, Tom Ford, Guess te ostalih svjetskih proizvođača. Modeli svih boja i oblika čekaju na vas kako bi upotpunile vaš osobni stil i bile odgovarajuće vašem licu. S obzirom da vam je bitno da ste u sigurnim rukama,  ukoliko vam zatreba pomoć u odabiru, u poslovnicama vaš čeka i stručni tim koji osim o vašem izgledu brine i o vašem zdravlju. Odabirom kvalitetnih sunčanih naočala brinete se za zdravlje svojih očiju i zato je bitno odabrati visoku kvalitetu koja će poslužiti vama i vašem vidu dugi niz godina.

Misleći nas vas, Ghetaldus optika je u moru ljetnih sniženja spremila popuste do 50%, a koji vam model odgovara može provjeriti u bilo kojoj od njihovih 88 poslovnica diljem zemlje, te web shopu. U ovom dugo očekivanom sniženju ne propustite priliku za uštedu. Izaberite za sebe i svoje najdraže najbolje modele sunčanih naočala i budite spremni za ljetne avanture. Budite i osjećajte se ovo ljeto kao zvijezda, te zasjajte punim sjajem.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više