Search

Sunčane naočale optočene dijamantima s potpisom kuće Bvlgari

Sunčane naočale optočene dijamantima s potpisom kuće Bvlgari

Kolekcija posvećena rodnoj Italiji


Image: buro247.ru

Talijanska modna kuća Bvlgari lansirala je čak dvije kolekcije raskošnih sunčanih naočala koje krasi skupocjeno drago kamenje i poseban dizajn posvećen rodnoj Italiji

U prvoj liniji naočala "High Jewelry Diva" Bvlgari je inspiraciju potražio u Vječnom Gradu. Kao jedinstveni model u kolekciji ističu se sunčane naočale s poluprozirnim okvirom ručno izrađene od acetata i ukrašene skupocjenim dijamantima i ružičastim zlatom. Dizajn luksuznih naočala s bliještećim draguljima podsjeća na mozaični ornament rimskih termi.

Sunčane naočale optočene dijamantima s potpisom kuće Bvlgari (фото 1)

Druga linija sunčanih naočala, "Pazzi per Venezia", posvećena je još jednom poznatom talijanskom gradu s bogatom poviješću i njegovoj središnjoj atrakciji – radi se o venecijanskom karnevalu. Kolekcija sadrži tri modela sunčanih naočala koje bismo čak mogli nazvati i karnevalskim maskama s obzirom na to da svojim ukrasima od perja neodoljivo podsjećaju na njih. Raskošni dekor čini dijamant u obliku srca dodatno začinjen safirima, smaragdima i finim perjem koji djeluju vrlo chic i smjelo. 

Sunčane naočale optočene dijamantima s potpisom kuće Bvlgari (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više