Search

Supermodeli nose nove Replay traperice

Supermodeli nose nove Replay traperice

Neponovljiva inovacija iz svijeta jeansa u novom ruhu

Tekst: A.P.


Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji traper u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je o traperu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože

Megapopularne manekenke biraju najbolji traper koji se stapa s njihovim pokretima, traper koji uspješno savladava sve izazove, traper koji osjeća važnost dodira - neponovljiva inovacija iz svijeta denima - Replay TOUCH. Replay TOUCH ove sezone dobio je novo ruho, osim u već dobro poznatim nijansama kao što su tamno plava, medium svijetlo plava, crna, siva i bijela, ovoga puta manekenke su zablistale u rozom, kobaltno plavom i maslinasto zelenom izdanju. Replay TOUCH COLOURED jeans ovoga puta krasi novi dizajn, bogati i atraktivni materijali, ali u pravim proljetnim bojama. Naime, riječ je o neponovljivom modelu traperica koji se s izrazitom lakoćom usklađuje s vašim tijelom, a zahvaljujući posebnoj izradi izgledate vitkiji za čak jedan konfekcijski broj!

Replay
Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja traperica, a po prvi puta možete uživati u spoju sekseplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. Replay TOUCH COLOURED jeans zadržava sve napredne karakteristike postojećeg TOUCH modela. TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brendiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način. Dolazi u standardnim modelima skinny cropped i skinny low waist.

Prodajna mjesta Replay:
ZAGREB - Replay Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Replay Store, City Center one West, Jankomir 33
SPLIT - Replay Store, Joker Centar, Put Brodarice 6
Replay Store, Obrov 10 (centar grada)
RIJEKA - Replay Store - Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
WEB SHOP - www.reverto.hr

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više