Search

Sva lica ljepote u novoj kampanji Arena Centra

Sva lica ljepote u novoj kampanji Arena Centra

Slavlje ljepote različitosti


Image: PR

Arena Centar novom kampanjom slavi ljepotu različitosti i najavljuje otvorenje nove M∙A∙C Cosmetics trgovine u svojim prostorima

Arena Centar zato poziva sve da se od 24.5. do 28.5. pridruže zajedničkom slavlju ljepote i različitosti gdje, uz otvorenje M∙A∙C Cosmetics trgovine, sve posjetitelje očekuju prezentacije, tutorijali i radionice sa stručnjacima iz svijeta mode i ljepote koji će slaviti ideju o ljepoti koja ne poznaje godine, granice ni kalupe. Također, trgovine iz kategorije "Ljepota i zdravlje" u Arena Centru osigurale su posebne popuste i pogodnosti.

Osim novootvorenog M∙A∙C Storea, sve ljubitelje ljepote čekaju specijalizirani stručnjaci Dr. Hauschka, Lusha, Dermalogice, Kiehl'sa, NYXa i ostalih. Posjetitelji će se moći savjetovati s vrhunskim majstorima u umijeću osobnog uljepšavanja koji su usavršili vještine poput trajnog makeupa, oblikovanja obrva koncem ili tetoviranja.

Arena Centar će kampanjom "Sva lica ljepote" kroz teme poput "Ljepota i treća dob" i "Ljepota van tradicionalnih granica" preispitati pojmove u postavljenim standardima, a s ciljem da se pokaže kako ljepota može i treba biti uključiva i kako ljepota leži upravo u različitosti samih pojedinaca.

Kampanja "Sva lica ljepote" je zato poziv svima da posljednjeg tjedna u svibnju u Arena Centru buru dijelom prekrasnog projekta koji će potaknuti sve da prigrle i slave ono što ih čini lijepima - kako iznutra tako i izvana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više