Search

Sva raskoš boja u novoj kolekciji hrvatskog brenda Mara D

Sva raskoš boja u novoj kolekciji hrvatskog brenda Mara D

Dizajnerica je u ponudu uvrstila i torbice

Urednik: A.P.


Dizajnerica Marijeta Duvnjak u svojoj novoj kampanji za proljeće i ljeto 2018. uspijeva predstaviti još više jakih boja i oblika koje, kako sama kaže, ne može prestati kombinirati...

Od svoje prve kolekcije Mara D cipele su stvorene za samouvjerene, strastvene žene koje pomiču granice i ne boje se biti drugačije, a kako bi u njima mogle provesti cijeli dan izrađene su od najkvalitetnijih talijanskih materijala. Na tom putu visokih potpetica  "pomaknutog" dizajna pridružile su im se i torbe koje dolaze u dva već poznata modela, a u ovoj kolekciji im se po prvi put pridružuju i ruksaci.

mara

Dizajnerica je u ovoj kolekciji inspirirana dječjom energijom koja je obogatila njezin život protekle godine, tako da se ženi, koja je od samog početka centar njenog stvaranja i rada, pridružila i djevojčica. Naziv nove kolekcije "Phia" posvećen je upravo jednoj posebnoj djevojčici.

Mara D žena je, uz svoju odvažnost i smjelost, u ovoj kolekciji odlučila pokazati i svu svoju razigranost i nježnost. Modernu ženu koja je sačuvala djevojčicu u sebi koja odbija odrasti i uklopiti se u masu "uniformiranosti".

mara

Povodom predstavljanja nove kolekcije za proljeće i ljeto 2018. snimljena je i kampanja pod kreativnim vodstvom dizajnerice Marijete Duvnjak čiju je viziju dodatno proširio tim mladog i perspektivnog fotografa Dušana Petrovića. Ispred njegovog objektiva našle su se Vanja Stojković, Tamara Petrović i Katarina Knežević. Za makeup bila je zadužena Ena Jović, styling Ana Ostojić i Irena Jovanović, a za kosu Petar Trubić.

mara

mara

mara

Related articles

Buro 24/7 Selection

više