Search

Sve što morate znati o ovogodišnjem Met Gala eventu

Sve što morate znati o ovogodišnjem Met Gala eventu

Prestižno modno događanje održat će se večeras


Image: Buro247.com/me

Večeras će se u New Yorku održati prestižan modni događaj Met Gala u organizaciji Instituta kostima muzeja Metropolitan, a već sada se željno iščekuju modne kombinacije koje će šetati crvenim tepihom

Godišnja Met Gala organizira se u Metropolitan muzeju na Manhattanu i u suštini to je bal golemih proporcija. Svake godine unaprijed je određen dress code, a u usporedbi s prošlogodišnjim punkom, danas će se slaviti neporecivi glamur poslijeratnog haute couture dizajnera Charlesa Jamesa. Glamurozni homage američkom couture dizajnu ide ruku pod ruku s velikom izložbom koja se organizira u Jamesovu čast, što znači da će crveni tepih preplaviti večernje toalete i bajkovite haljine za žene te odijela i bijele kravate za muškarce.

Frank Ocean

Na događaju će nastupati Frank Ocean, a zvijezde koje se očekuju dolaze u toaletama u skladu s modnim kućama koje zastupaju: Lupita Nyong'o u Pradi, Amanda Seyfried u Givenchyju, Taylor Swift u kreaciji kuće J. Mendel te Zoe Saldana odjevena u Prabal Gurung. Koga će odjenuti Lanvin, još je tajna, ali zagonetna zvijezda doći će na event s Alberom Elbazom.

Anna Wintour

Sarah Jessica Parker, Anna Wintour, Bradley Cooper i Oscar de la Renta glavne su osobe ove večeri, a još uvijek se iščekuje čiju će kreaciju odabrati Sarah Jessica Parker jer se redovito nalazi na listama najbolje odjevenih. Što se tiče najgore odjevenih, među njima je zasigurno bila Kim Kardashian prošle godine kompletno obavijena cvijećem Givenchy dizajna. Što će odjenuti ove godine, pitaju se mnogi, ali očekuje se da će stići u dizajnu novostečenog prijatelja Oliviera Rousteinga iz Balmaina. Tko još dolazi i što će se događati na crvenom tepihu Met Gale, saznat ćemo večeras.

Kim Kardashian

Related articles

Buro 24/7 Selection

više