Search

Talijanski brend koji vole trendseterice

Talijanski brend koji vole trendseterice

Alexa Chung, Anna Dello Russo, Pixie Lot


Image: Promo

Pixie Lott, Anna Dello Russo, Alexa Chung, Peaches Geldof i Charlotte Olympia samo su neke od žena s dobrim stilom koje su odabrale dizajn s potpisom Vivetta

Vivetta je talijanski suvremeni brend osnovan 2009. od strane dizajnerice Vivette Ponti, i kroz samo nekoliko godina postao je omiljen mnogim svjetskim trendsetericama te se njezina odjeća nalazi u najluksuznijim svjetskim robnim kućama i trgovinama. Estetika njezine odjeće je razigrana i istovremeno jako ženstvena, a inspiraciju crpi iz mnogih izvora od poezije, lutki, antikviteta, starinskog namještaja i goblena. Spajanje nostalgičnih elemenata s potpuno modernim siluetama, za nju je uvijek izazov, a kontrastne linije ogledaju se u neočekivanim detaljima poput apliciranih životinja. Obrisi lica ili ruku sastavni su dio svake kolekcije i na taj način spaja nadrealizam i modu te romantizam i ironiju. Velika ljubiteljica životinja, benda Nouvelle Vague, glumice Anne Karine, Mie Farrow, Catherine Deneuve, Barbara Steele, često inspiraciju pronalazi u starim horor filmovima i eksperimentalnim animiranim filmovima.

Resort kolekcija za 2016. godinu prepuna je cvijeća i prugica te na prvu djeluju baš poput odjeće za lutke. Ljupke haljine i kompleti od sjajnog raskošnog materijala stilizirani su s cvijećem, širokim kontrastnim prugama i nezaobilaznim volanima. Ženstveni lookovi upotpunjeni su s ručno izrađenim soknama i retro cipelama ukrašenim s mašnama. Kolekcija baš kao stvorena za moderne, ali nježne djevojke koje njeguju romantičnu estetiku s modernim pomakom. 

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 1)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 2)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 3)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 4)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 5)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 6)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 7)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 8)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 9)

Talijanski brend koji vole trendseterice (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više