Search

Talijanski brend Twinset predstavio kolekciju koja priziva ljeto

Talijanski brend Twinset predstavio kolekciju koja priziva ljeto

U središtu metropole

Tekst: BURO.


Image: PR

U dućanu Twinset predstavljena je jedinstvena kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018. uz koktele i zvukove hitova koji su u centru Zagreba stvorili atmosferu nalik onoj na glazbenim festivalima

Talijanski Twinset, brend kojeg fashionistice diljem svijeta obožavaju zbog romantičnih modela, izvrsnih materijala i posebnih detalja, za ovu modnu sezonu predlaže kombinaciju boho chica, indie stila, suvremene romantike, ali i elegantnih komada u bijeloj, crnoj ili zlatnoj boji. Bogate, duge, lepršave haljine intenzivnog ili nježno-cvjetnog uzorka oduševljavaju na prvi pogled. Crno-bijele kombinacije razigrane su okomitim prugicama, tilom i šljokicama, a chic komadi, poput hlača, topića ili blejzera od zlatnih ljuskica izvrsno pristaju boho i indie komadima od lagane viskoze ili mekanog velura.

Sonja Kovač

Razigrana Twinset kolekcija, u kojoj se možete udobno osjećati u svim prilikama, posebno je oduševila domaće modne sveznalice - Sonju Kovač, Olju Vori, Andreu Andrassy, Petru Kurtelu, ali i modne influencerice u čijim Instagram pričama i fotografijama svakodnevno tražimo nadahnuća poput Petre Mamić i Rite Rumore. Povrh toga, Twinset je i za ovu sezonu pripremio neodoljive modne dodatke među kojima je i dalje torba popularna Cécile Deux u neodoljivim bojama, ukrašena resicama ili cvjetnim motivima. Komadi iz nove kolekcije mogu se pogledati na zagrebačkoj adresi u Gundulićevoj 8 ili, pak, u splitskom Joker Centru.

Petra Kurtela

Andrea Andrassy i Petra Kurtela

Olja Vori

Petra Mamić i Sonja Kovač

Rita Rumora

Talijanski brend Twinset predstavio kolekciju koja priziva ljeto (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više