Search

Tamara Pernar ispred objektiva poznatog fotografa

Tamara Pernar ispred objektiva poznatog fotografa

Kasnoljetni editorijal s Dimensions festivala


Image: Foto: Dan Medhurst

Ovih je dana aktualno drugo izdanje glazbenog festivala - Dimensionsa, koji se održava od 5. do 9. rujna na iznimno atmosferičnoj lokaciji tvrđave Punta Christo pored Pule. Prvi od nekoliko stotina izvođača te posjetitelji željni dobre glazbe već su pristigli na atraktivne ljetne lokacije same tvrđave, a povodom samog glazbenog događaja snimljene su i promotivne fotografije s prekrasnom Tamarom Pernar.

Pred objektivom sve poznatijeg i traženijeg britanskog fotografa Dana Medhursta koji je ovjekovječio nekoliko posljednjih Burberry kampanja, našla se hrvatska manekenka i model Tamara Pernar, ljubimica nekolicine iznimno popularnih domaćih modnih brendova i fotografa. Tamara je upravo idealan model za vrlo jednostavne, ali efektne i praktične festivalske saveznice - majice kratkih i dugih rukava, koje je posebno za Dimensions festival dizajnirao međunarodni tim dizajnera. Usamljene stijene, nevjerojatno plavo more, zalazak sunca kojem ne možete odoljeti, koliko god bili ili ne bili romantični, idealna su kulisa za ovo snimanje koje na najbolji način pozdravlja ljeto 2013. godine.

Tamara Pernar ispred objektiva poznatog fotografa (фото 1)

Zanimljivost vezana uz modnu liniju majica s potpisom Dimensions festivala jest činjenica da je proizvedena u Hrvatskoj, što je hvalevrijedna odluka engleskih organizatora ove glazbene manifestacije da što tjesnije surađuju s domaćim predstavnicima gradskih i regionalnih vlasti, te s domaćim producentskim timovima.

Tamara Pernar ispred objektiva poznatog fotografa (фото 2)

Tamara Pernar ispred objektiva poznatog fotografa (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više