Search

Tatjana Jurić i Mia Kovačić u vjenčanicama brenda eNVy Room

Tatjana Jurić i Mia Kovačić u vjenčanicama brenda eNVy Room

Nova kampanja

Urednik: A.P.


Tatjana Jurić i Mia Kovačić zaštitna su lica nove bridal kampanje koju je eNVy room u suradnji s putničkom agencijom Atlas snimio na sjeveru Afrike. Dvije TV voditeljice, jedne od najljepših Hrvatica stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marakeša s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room, pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje. Nadodaju da je ideja svake kampanje koju eNVy room radi u suradnji s putničkom agencijom Atlas približiti i prezentirati ljudima zanimljive destinacije te njihovim vjenčanicama dati jedan drugačiji background ispunjen životopisnim, drugačijim i egzotičnim vizurama. Marku je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma, a o samoj inspiraciji je rekao kako je Marko destinacija s posebnim nabojem i količinom nadahnuća, te je s velikim otvorenim prostorima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

envy
Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja, a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.

envy

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, T-shirtevi, svileni topovi, suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji.

envy

envy

envy

envy

envy

envy

envy

envy

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više