Search

The Row, cruise kolekcija 2016.

The Row, cruise kolekcija 2016.

Sofisticirano i pročišćeno


Image: buro247.com/me

Mary-Kate i Ashley Olsen predstavljaju novu cruise kolekciju za 2016. koja odiše pročišćenim i sofisticiranim dizajnom u neutralnim tonovima...

Novu cruise 2016. kolekciju kuće The Row s potpisom sestara Olsen obilježava jedan pročišćeni, ogoljeni minimalizam u kojem sestre Olsen tako suvereno i s lakoćom plivaju. Čiste, neopterećene siluete ističu se svojim neutralnim bojama i prepoznatljivim dizajnerskim kodom jednostavnosti brenda The Row koji, za razliku od dosad predstavljenih cruise kolekcija, ne obiluje šarenim printom, niti voluminoznim siluetama, a ne pronalazimo ni retro elemente 70-ih ili 60-ih.

Sestre Olsen svoju su kolekciju namijenile sofisticiranoj ženi, koja će u njoj pronaći opušteni kroj, odlične balonere pričvršćene na struku i s velikim džepovima, jakne sa zanimljivim džepovima kao istaknutim detaljima od drugačijih materijala i hlače na crtu koje istovremeno djeluju strogo i opušteno. Dizajnerice koriste brušenu kožu kao detalj u obliku već spomenutih džepova koje izrađuju u bež nijansama i tamnosmeđoj. Iz cijele se kolekcije, osim sjajnih krojeva, posebno ističe komad u bogatoj tamnoj smaragdno zelenoj boji koji predstavlja svojevrsni hibrid između svilenog odijela i pidžame, ali koji djeluje savršeno ženstveno i utjelovljuje spomenutu sofisticiranost dizajna sestara Olsen.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više