Search

Tom Ford kaže da je bio tužan nakon što je pogledao film \"House Of Gucci\"

Tom Ford kaže da je bio tužan nakon što je pogledao film "House Of Gucci"

Tekst: BURO.

House Of Gucci je u kinima diljem svijeta i čini se da svi imaju mišljenje o tome kako je ova obitelj prikazana. Neki kritičari su sasjekli film nazvavši ga pompoznom dramom u kojoj glumci pričaju engleski s ruskim naglaskom (aludirali su na Lady Gagu), a neki joj predviđaju nominaciju za Oscara. U međuvremenu je potražnja za vintage Guccijem narasla za nevjerojatnih 270%, i to naravno pripisujemo svim fantastičnim kombinacijama i dodacima koje Lady Gaga nosi u filmu.

Tom Ford kaže da je bio tužan nakon što je pogledao film "House Of Gucci" (фото 1)

Svoje mišljenje o filmu je dao i Tom Ford, čovjek koji je uspio revitalizirati ovu kuću nakon svih skandala koji su se dogodili. Tom Ford je izjavio da je nakon filma bio tužan zbog načina na koji se priča prikazala na velikom ekranu: “Bio sam jako tužan nekoliko dana nakon što sam pogledao film i smatram da je to reakcija svake osobe koja je svjedočila ovoj priči u stvarnom životu i poznavala njene aktere. Bilo mi je teško vidjeti humor i camp u svemu tome jer ga u stvarnoj situaciji nije bilo. Stvarna situacija je bila krvava, na trenutke apsurdna ali jako tragična” – kazao je. Pohvalio je kostimografiju, set i Lady Gagu za koju je kazao da joj naglasak bježi od Milana do Moskve, ali da je svejedno maestralno odradila posao.

Tom Ford kaže da je bio tužan nakon što je pogledao film "House Of Gucci" (фото 2)

Obitelj Gucci s druge strane uopće nije zadovoljna načinom na koji su prikazani u filmu. Zamjeraju Ridleyju Scottu što ih uopće nije kontaktirao za konzultacije i smatraju da je cijela obitelj prikazana kao skupina neosjetljivih elitista. Još više ih smeta prikaz Patrizije Reggiani za koju kažu da na trenutke ispada žrtva u muškom svijetu obitelji Gucci, što ne može biti dalje od istine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više