Traži

Tommy Hilfiger, proljeće/ljeto 2015.

Tommy Hilfiger, proljeće/ljeto 2015.

Album legendarnih Beatlesa kao inspiracija


Fotografija: Imaxtree

Tommy Hilfiger je ove sezone svoju reviju pretvorio u pravu bajku koristeći kao inspiraciju jedan od najpoznatijih glazbenih albuma 20. stoljeća - "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" Beatlesa

Modeli su podsjećali na čarobne vojnike, koračajući združeno cvjetnim. Na reviji se dogodila prava magija. Veliki gumbi zlatne boje, stroge vojničke kape i čizme u špic - glavni su Hilfigerovi trendovi za sezonu. Osim toga mnogi su primijetili kako je cijeli koncept revije zapravo citat naslovnice poznatog albuma The Beatlesa "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". Čak je i pista pretvorena u cvjetnu šumu upravo s tog covera.

Kolekcija je kao i uvijek bogata bojama - crvena, bordo, plava, bež i crna glavni su njegovi odabiri. Voljene pelerine i pončo oblici opet su u modi, a nježne haljine od šifona još uvijek ostaju popularne. Kožu i krzno mogli smo vidjeti u interpretaciji Tommyja Hilfigera; kožne suknje, odijela i kaputi - izbor je uistinu velik. Grubi kožni komadi u kombinaciji su s nježnim lepršavim materijalima dajući odličan kontrast, a dodatno su upareni s gležnjačama za poseban efekt.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više