Search

Tommy Hilfiger, proljeće/ljeto 2016.

Tommy Hilfiger, proljeće/ljeto 2016.

Komadić raja

Image: buro247.ru

Tommy Hilfiger odlučio je na nekoliko sati Zemlji podariti komadić raja. Kao "pozornicu" svoje rajske predstave odabrao je karipski otok Mustique čiji su motivi ukrasili pistu u šarenim i vedrim printovima kupaćih kostima, kaftana i ostalim savršenim ljetnim komadima za toplu sezonu

Iako se svi pomalo opraštamo od ljeta, nema razloga da već ne krenemo planirati neke nove ljetne avanture, a Tommy Hilfiger sa svojom novom kolekcijom nudi pregršt sjajnih inspirativnih komada koji će vam raspiriti maštu o ljetnom odmoru sljedeće godine. Dizajner je nadolazećoj ljetnoj sezoni posvetio kolekciju koja odiše bezbrižnim ljetnim raspoloženjem na nekom udaljenom rajskom otoku u koji stres i nemir nikad ne zalazi. Hilfiger je temu rajskih otoka i njegovih ljepota ovog puta shvatio doslovno i cijeli auditorij na pola sata zaveo ljetnim vibracijama otočkog života u kojem su djevojke prošetale odjevene u kupaće kostime u jarkim tonovima i bogatom printu, lepršavim kukičanim haljinama i tunikama za plažu, laganim hlačama opuštenog kroja, prozračnim mrežastim majicama i upečatljivim ogrlicama koje su savršeno naglasile ljetnu atmosferu. Eksploziju boja i printa u prugastim, floralnim, grafičkim i tropskim motivima naći ćete na svakom komadu, ponekad samo kao upečatljivi element ili kao cjelokupnu kreaciju u cijelom spektru boja.

Osim odjevnih komada, ljetne vibracije donose i brojni modni dodaci poput panama šešira, velikih torbi idealnih za plažu ili odlazak na osvježavajući koktel, ali i obuća koja varira od laganih tenisica, preko espadrila s naglašenim rubovima u šarenim uzorcima koji ponavljaju ljetnu temu pa sve do ravnih natikača, a tu su i već spomenute sjajne ogrlice s resama i morskim motivima. Tako nam je uz Tommyja Hilfigera sljedeće ljeto malo bliže.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više