Search

Traperice koje su vrući trend na ulicama!

Traperice koje su vrući trend na ulicama!

Potpisuje ih ukrajinski brend Ksenia Schnaider

Image: Promo

Izgleda da su Vetements traperice već pale u drugi plan otkad se pojavio neobičan model ukrajinske dizajnerice za kojim su poludjele sve trendseterice

U veljači ove godine na Mercedes-Benz tjednu mode u Kijevu, najviše pažnje zaokupio je modni brend Ksenia Schnaider iza kojeg se krije dizajnerica Ksenia i grafički dizajner Anton Schnaider. Ovaj dvojac već dugo je poznat po svojim pikseliziranim grafikama i korištenjem tradicionalnih ukrajinskih motiva kao što je pejzaž, a u svojoj novoj kolekciji za jesen i zimu fokusirali su se na traper. Vođeni estetikom dekonstrukcije na kojoj počivaju mnogi snažni brendovi, od kojih je trenutno najpopularniji francuski Vetements, predstavili su zanimljiv model traperica za kojim su odmah poludjele sve trendseterice. Dugački model poderan na koljenima i podebljan u prednjem gornjem dijelu, izgleda kao da su na njega prišivene bermude. 

Traperice koje su vrući trend na ulicama! (фото 1)
"Nadahnuće za kolekcije brenda Ksenia Schnaider uvijek je sama odjeća." ističe Marchenko. Funkcija, njegova povijest i estetika osnove su za dizajn procesa, a svaki detalj je pomno osmišljen i potom dizajniran. O brzoj popularnosti ovog pomalo apstraktnog modela svjedoče i brojne fotografije s ulica Kijeva i Milana, a o njima su pisali i mnogi svjetski modni časopisi. Ovaj upečatljiv model traperica odlično funkcionira uz jednostavne komade poput crne dolčevite ili običnog T-shirta, a njihov model zahvalan je za slaganje kombinacija koje će uvijek izgledati nonšalantno i jako kul. Cijena ovih traperica je 350 eura, a mogu se nabaviti u službenom dućanu brenda.  

Traperice koje su vrući trend na ulicama! (фото 2)

Photo by: Yana Davydova

Traperice koje su vrući trend na ulicama! (фото 3)

Traperice koje su vrući trend na ulicama! (фото 4)

Traperice koje su vrući trend na ulicama! (фото 5)

Traperice koje su vrući trend na ulicama! (фото 6)

 

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više