Traži

Tri odlična high street brenda koja možete kupiti online

Tri odlična high street brenda koja možete kupiti online

Staple The Label, Reformation i Whistles


Fotografija: Staple The Label,
Whistles,
Reformation

Iako je Hrvatskoj dostupan tek manji broj high street trgovina, ne treba zaboraviti na čitav niz onih koji se mogu kupiti putem webshopa

Prvi takav na našoj listi je Staple The Label, australski brend nastao 2009. inspiriran, kako sami kažu, europskim trendovima. Njeguju jednostavnost i svevremenske siluete kroz komade u akromatskim tonovima s eventualnim pojavama boje pijeska ili navy plave. U njihovim kolekcijama koje se mogu naručiti online, osim svakodnevnih odjevnih predmeta poput elegantnih košulja i finih pulovera, mogu se naći i ženska odijela te sofisticirane haljine koje će vam biti najbolji prijatelj u situacijama kada ravno s posla morate odjuriti na večeru ili neki event.

Staple The Label

Staple The Label

I Reformation je osnovan 2009. i to u Los Angelesu gdje se i danas izrađuju svi proizvodi tog brenda. On nudi svakodnevne komade u obliku zanimljivih T-shirta i suknji u stilu 70-ih godina prošlog stoljeća, a posebno je poznat po svojim odličnim modelima traperica. Karakterističan je i jer se ističe kao brend koji teži potpuno samoodrživom procesu proizvodnje, pri čemu počinju već od bilja iz organskog uzgoja za proizvodnju tkanina, a paze na sve, od potrošnje vode do emisije ugljikovog dioksida.

Reformation

Reformation

Za razliku od Staple The Labela i Reformationa, londonski brend Whistles hrabriji je kad su siluete u pitanju. Ne boje se oštrih rezova, jarkih boja ni teških tkanina i tekstura. Whistles komadi stoga više nalikuju na one iz kolekcije nekog mladog dizajnera koji je upravo prikazao svoju prvu prezentaciju na londonskom Tjednu mode i pravo su osvježenje u moru high street brendova koji slijepo kopiraju trendove s modnih pista.

Whistles

Whistles

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor