Search

U butike stigla prva kolekcija Alessandra Michelea za Gucci

U butike stigla prva kolekcija Alessandra Michelea za Gucci

Nadrealne instalacije

Image: buro247.ru

Povodom dolaska prve kolekcije novog kreativnog direktora, kuća Gucci odlučila je postaviti malenu izložbu-instalaciju u izlozima svojih butika diljem svijeta

Jučer su izlozi butika kuće Gucci po cijelome svijetu osvanuli u zanimljivom modno-umjetničkom izdanju. Naime, stigla je prva kolekcija Alessandra Michelea koju je ovaj 42-godišnji dizajner osmislio za kuću Gucci otkako je početkom godine sjeo na čelo kreativnog tima ove poznate modne kuće. Čini se kako je promjena u vodstvu bila pravo osvježenje za kuću koja je debitantskoj kolekciji odlučila posvetiti pažnju koju zaslužuje i urediti svoje izloge u posebnom, gotovo umjetničkom, aranžmanu. 

U butike stigla prva kolekcija Alessandra Michelea za Gucci (фото 1)

Tako su osmislili neobičnu svjetlosnu instalaciju koja pomalo podsjeća na krletku i ukrasili je tirkiznim i ljubičastim LED svjetlima. Time su stvorili okvir za eksponate koji se vrte na vješalici, dok se it torba Gucci Dionysus našla u rukama ogromne pčele koja je "nosi", a ovaj motiv nije slučajan, jer, ako se prisjetimo, Micheleova kolekcija obilovala je upravo spomenutim motivom. Osim odjeće i torbi izlozi otkrivaju i prekrasne cipele na platformu te nakit koji je nježno položen na prste stalka u obliku drvene ruke. 

U butike stigla prva kolekcija Alessandra Michelea za Gucci (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više