Search

U filmu Pedra Almodóvara jedna od junakinja nosi samo Dior

U filmu Pedra Almodóvara jedna od junakinja nosi samo Dior

"Julieta"


Image: buro247.ru

U novoj drami španjolskog redatelja koja je prikazana na Filmskom festivalu u Cannesu, glumica Michelle Jenner pojavljuje se u nizu elegantnih i svakodnevnih odjevnih kombinacija s potpisom modne kuće Dior

Novi film redatelja Pedra Almodóvara "Julieta" prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu svojevrsni je povratak Almodóvarovim korijenima, odnosno ženama. Naime, on je uzeo tri kratke priče kanadske spisateljice Alice Munro te ih spojio u jednu. Iako je u samom početku imao namjeru film snimati u Americi s Meryl Streep na engleskom jeziku, odlučio se na španjolsku varijantu. Film govori o Julieti, majci koja se prisjeća kako je upoznala svog supruga, dobila s njim kćer te kako je muž potom tragično preminuo, nakon čega ju je i kćer napustila, koja se nikada nije vratila. Upravo to je glavna tema ove drame španjolskog redatelja, točnije bol i tuga proizašle zbog neobjašnjenog odlaska kćeri te njezino suočavanje s njom.

U filmu Pedra Almodóvara jedna od junakinja nosi samo Dior (фото 1)

Inače, uloge u filmu tumače Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Michelle Jenner, Rossy de Palma, Inma Cuesta, Dario Grandinetti, a zanimljivo je kako se glumica Michelle Jenner u filmu pojavljuje u nizu Diorovih elegantnih, svakodnevnih odjevnih kreacija. Tako u jednoj od početnih scena nosi crno-bijelu dolčevitu iz jesensko-zimske Diorove kolekcija iz 2015. godine, kasnije se pojavljuje u crvenom odijelu koje ujedno naglašava strast i dramatičnost u filmu, a look glumice nadopunjen je diskretno i Diorovim naušnicama te torbom.

U filmu Pedra Almodóvara jedna od junakinja nosi samo Dior (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više