Search

Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room

Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room

Tekst: BURO.

Image: Karla Jurić & Ive Trojanović

Premda su sve kolekcije s eNVy room potpisom protkane neodoljivom dozom glamura, elegancije i ženstvenosti, njihove modne priče posebno zabljesnu u hladnoj sezoni začinjenoj blagdanima, kada osvanu još šarmantnije, raskošnije i sjajnije. Ove jeseni i zime, to posebno dolazi do izražaja. Svojom novom kolekcijom za recentnu sezonu dvojac, pomalo eskapistički, nudi odmak od stvarnosti pružajući nam dašak sofisticiranosti i glamura o kojima smo zaboravili maštati. Njihova modna priča obiluje svim onim poznatim elementima poput raskošnih nabora koji stvaraju suptilnu igru svjetla i sjene, dekadentnih proreza, volana koji daju silueti razigranost i lepršavost, a tu su i sitni, ali važni i uvijek pomno promišljeni detalji, kao što su zlatni gumbi koji evociraju notu luksuza, te prorezi koji otkrivaju djelić kože na neočekivanim mjestima.

Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 1)
Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 2)
Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 3)

Osim široke palete haljina različitih modela, dužina i krojeva, te elegantnih kombinezona, po kojima je eNVy room posebno prepoznatljiv, u kolekciji se ističu i odijela pomalo maskuline, oversized siluete u bijeloj i crnoj boji u kombinaciji s topom, a nadahnuće korzetom, kao sinonimom ženstvenosti, provlači se poput lajt motiva pritom ne djelujući nimalo rigidno već vrlo podatno i mekano.

Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 4)
Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 5)

Romantična čipka, koja često isprepliće modne priče omiljenog tandema, glavni je protagonist i ove kolekcije, a njoj uz bok stoje i divni sjajni materijali posuti šljokicama i oplemenjeni različitim teksturama. U klasičnu paletu u kojoj se isprepliću crna i bijela, unesena je infuzija bogatih nijansi poput tamne ljubičaste ili smaragdno zelene, modre, boje vina, bakra ili maslinasto zelene, a posebnu dozu razigranosti dodaju komadi ukrašeni šarenim floralnim uzorkom.

Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 6)
Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 7)
Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 8)
Uživali smo u novoj glamuroznoj kolekciji brenda eNVy Room (фото 9)

Kampanju za novu kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 21/22 koju je eNVy room snimio u Atelijeru Maštrović potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović. Šminka je djelo Sanje Agić, dok frizuru potpisuje Draška Topić. Za zaštitna lice nove kolekcije angažirana je Hana Matija Brkić iz agencije Talia.

Lokacija: Atelijer Meštrović

Foto / video: Karla Jurić, Ive Trojanović

Model: Hana Matija Brkić, Talia

Šminka: Sanja Agić

Kosa: Draška Topić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više