Search

U novoj kolekciji Tommy Hilfiger predlaže svilene haljine i kožne kapute

U novoj kolekciji Tommy Hilfiger predlaže svilene haljine i kožne kapute

Supermodeli kao moderni mornari

Tekst: A.P.


Image: buro247.ru

Tommy Hilfiger nas je poveo na glamurozno putovanje brodom i predstavio kolekciju koja nas je ovaj put ostavila bez daha

Sinoćnji show Tommyja Hilfigera otvorila je ambasadorica modne kuće Gigi Hadid, a predstavljena kolekcija odvela nas je na raskošno krstarenje u ranu jesen. Modeli su prodefilirali u svilenim i šljokastim haljinama, čiji modeli podsjećaju na one iz 1940-ih godina prošlog stoljeća. Jednostavne krojeve haljina koje prate liniju tijela krase kratki rukavi na puf koji su prisutni i na vestama i na kaputima. Suprotnost svilenim materijalima su vuneni kaputi u mornarskom stilu s prišivenim ordenima i kožne jakne nalik na pilotske s podstavom od krzna.

Odijela nalik na pidžame, bomber jakne u nekoliko boja i iduće jeseni bit će u trendu, kao i široke hlače s visokim strukom. Cijelu kolekciju prati odličan izbor metalizirane obuće s block potpeticom koja je vješto sparena s kratim soknama. Mladenačka i istovremeno vrlo zrela kolekcija ove modne kuće donijela nam je jaku romantičnu vibraciju i dašak nekih prošlih vremena.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više