Search

U Splitu je otvorena nova i moderna Boss trgovina

U Splitu je otvorena nova i moderna Boss trgovina

Novi koncept kupovine

Tekst: BURO.

Image: PR

Trgovina nove generacije - tako bi se moglo opisati BOSS trgovinu, s kojom se brend HUGO BOSS predstavio splitskoj publici. Naime, prošlog je tjedna upriličeno svečano otvorenje trgovine u sklopu popularnog trgovačkog centra "Mall of Split", na kojem su se okupila brojna poznata lica i ljubitelji estetike ovog svjetski poznatog brenda.

U Splitu je otvorena nova i moderna Boss trgovina (фото 1)

Upravo su posjetitelji otvorenja prvi dobili priliku uživati u interijeru BOSS trgovine, u kojoj je brend, koristeći tople materijale, kreirao ugodnu, rafiniranu atmosferu u kojoj posjetitelji mogu istražiti BOSS svijet. Cjelokupni interijer trgovine odiše elegancijom i priziva dobrodošlicu.

Vedrana Ilić 

U novoj BOSS trgovini predstavljena je najnovija muška BOSS kolekcija za sezonu jesen/zima 2018, uključujući obuću i modne dodatke. Precizni krojevi nove kolekcije obogaćeni su ugodnim materijalima i svaki je dio promišljen kako bi sačinjavao zaokruženu cjelinu: uravnotežen, funkcionalan i prekrasan dizajn - vrijednosti su koje BOSS implementira u kreaciji modernih i inovativnih komada. Nastavno na najnoviji razvoj tehnologije, ova je kolekcija ispred svog vremena, ali je utemeljena na autentičnom naslijeđu dizajna brenda. On je prožet sportskom tematikom, naglašavajući udobnost i funkcionalnost svakog komada. 

U Splitu je otvorena nova i moderna Boss trgovina (фото 2)

U sklopu kolekcije u ponudi splitske BOSS trgovine posebno se ističe "Washable Suit" koji utjelovljuje ideju kreiranja besprijekornog, ali praktičnog izgleda za svaku priliku suvremenog života.

U Splitu je otvorena nova i moderna Boss trgovina (фото 3)

Svečanost otvorenja započela je ekskluzivnim koktel prijemom u trgovini gdje su gosti otkrivali mušku kolekciju i novi interijer, uz zvukove jazz benda. Kasnije tijekom večeri posjetitelji su se uputili na drugu lokaciju - after party koji je održan u vili Miani. Vila je odabrana upravo zbog svog dizajna koji korespondira s jednim od izvora inspiracije same kolekcije - arhitektonskim stilom Bauhaus. Lokacija i postav s elementima inspiriranim kolekcijom jesen/zima 2018 pomogli su uvući goste u BOSS svijet i predstaviti estetiku brenda hrvatskom tržištu na najbolji mogući način.

U Splitu je otvorena nova i moderna Boss trgovina (фото 4) 

Ivan Pažanin, Vlaho Arbulić, Gabrijela Budimir i Dean Pelić

Gabrijela i Hrvoje Budimir

Ivica Radan i Vlaho Arbulić

Jesper Gustafsson, direktor međunarodnih tržišta i veleprodaje HUGO BOSS s gošćama

Dean Pelić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više