Search

U zagrebačkoj Zari više ne morate tragati za vašim brojem odjeće. Prodavačica će vam isti donijeti u garderobu

U zagrebačkoj Zari više ne morate tragati za vašim brojem odjeće. Prodavačica će vam isti donijeti u garderobu

Novosti u ponudi

Tekst: A.P.


Image: Zara

Danas se u Ilici otvorila preuređena Zarina trgovina koja interijerom doista konkurira dućanima velikih dizajnerskih brendova...

Jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu puno ulaže u nove tehnologije i vizualni identitet, kako u svijetu tako i kod nas. Jedna od najekskluzivnijih Zarinih trgovina u Hrvatskoj nalazi se u zagrebačkoj Ilici te je kao takva dobila i nov izgled u skladu sa svjetskim trendovima. Zarin in house dizajnerski tim je prionuo na posao te su uredili impresivan prostor po globalnom konceptu brenda Rosny. Na 1,900 elegantno uređenih četvornih metara kriju se i određene inovacije koje zasad jedino ima ova Zarina trgovina u Hrvatskoj.

Naime, kako u Zari uvijek vlada gužva i ispred garderobe ćete pronaći bezbroj žena koje čekaju na svoj red, iz Zare su odlučili poboljšati uslugu jednostavnom uporabom tehnologije. Na ekranima instaliranim u garderobi kupci sada mogu vidjeti koja je garderoba zauzeta. Jedna od novosti koja nas je posebno razveselila jest ta da možete pozvati asistenticu koja će vam donijeti odjeću u garderobu. Primjerice, ako ste uzeli krivi broj nekog željenog komada odjeće ili obuće ne morate se vraćati u dućan i gubiti mjesto u garderobi. Dovoljno je da putem pritiska gumba na ekran pozovete asistenticu koja će vam donijeti pravi broj odjeće ili obuće.

Inače, Zara na globalnoj razini uvodi tehnologiju koja će vjerojatno nekad biti dostupna i kod nas. Naime, od travnja u Zarinim dućanima diljem svijeta postat će aktualna aplikacija Augmented Reality pomoću koje će lutke "oživjeti" na zaslonima vaših pametnih telefona i omogućiti vam kupnju odabranih artikala online. Ne morate čak fizički biti u dućanu već je dovoljno stajati ispred izloga kako bi vas senzor zabilježio i kako biste izvršili kupnju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više