Search

U Zagrebu predstavljena nova proljetna H&M Studio kolekcija

U Zagrebu predstavljena nova proljetna H&M Studio kolekcija

Za svjetske putnice


Image: John Pavlish

Osvježavajuća i glamurozna uz slavljenje boemskog načina života – kratak je opis nove H&M Studio kolekcije koja je predstavljena jučer u galeriji Kranjčar

Printevi, slojevi, beskrajno ljeto i putnička funkcionalnost prožeta sportskim duhom odlike su nove proljetne H&M Studio kolekcije za 2016. godinu. Ovo je kolekcija za svjetske putnice i pustolovke, a odjeća koja je dobila pomalo izblijeđen izgled to dodatno naglašava. "H&M Studio proljeće/ljeto 2016. je avantura sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku i svečanu odjeću, i što god da nosi izgleda zanosno", objasnila je Pernilla Wohlfahrt, H&M-ova direktorica dizajna.

f

U kolekciji se ističu glamurozne haljine s prugicama, majice koje se vežu oko vrata, i dugački printani kaftani, kojima kao suprotnost dolaze funkcionalne safari jakne, sportske tajice i grudnjaci. Svečani artikli poput svilenih haljina i kratkih haljinica s volanima dress code su za vrtne zabave i tulume na plaži. Paleta boja proteže se od žute, crvene, zelene, do neutralnih boja pijeska i ljuske jajeta.

ddccccc

Iva Gradišar, Ivana Pavić

Vedrana Čarapović

Ana Pavić, Danilo Drobnjak

Ana Bacinger, Barbara Repe

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više