Search

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić

Tekst: A.P.

Lana Puljić je upravo predstavila novu kolekciju i kampanju njenog Brenda Lokomotiva. Svi su dobro upoznati s njenom ženstvenom urbanom estetikom od koje nije odustala, ali ju je prilagodila novonastaloj situaciji. Lana dizajnira kako se sama nosi te je mjesto ustupila nekim komadima odjeće koji će vam dobro doći za svaki dan i što je najbolje, možete ih kombinirati s ostatkom odjeće iz vlastitog ormara.

Jedna novost su i traperice po mjeri koje će sigurno biti tražene, kako u krugu njezinih stalnih klijentica, tako i od strane svih žena koje se muče s odabirom traperica: “Na ideju sam došla kada sam shvatila da ne mogu naći dobar par traperica za sebe. Uvijek je neki problem s krojem, ili su mi uske u struku ili široke na bokovima. Pomislila sam pa zašto ih ne bi napravila sama sebi po mjeri?

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić (фото 1)

Traperice su dio dnevne uniforme koju nosimo a činjenica je das u posljednjih desetak godina postale nekvalitetne, čak i kod nekih skupljih brendova koji su prije garantirali kvalitetu. Cijena je ostala ista ili se povećala, a kvaliteta se pogoršala. Pa tako danas možete kupiti brendirane traperice za nekih stotinjak eura i promatrati ih kako se razvlače i u potpunosti gube oblik u roku od dva mjeseca. Nadalje, zašto trapericama ne bismo pristupali kao odijelu? Ako ih već nosimo po cijele dane, zašto nam ne bi pristajale kao salivene i bile napravljene samo za nas? Tako je promišljala i Lana te sada tu uslugu nudi svima.

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić (фото 2)

U novoj kolekciji Lokomotiva donosi 13 lookova prezentiranih kroz 13 diptiha koji su fotografirani na dizajnerici dragim i bliskim lokacijama, a za koje je zaslužna Sara B.Moritz.

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić (фото 3)

U samoj kolekciji prevladavaju prave jesenske boje i tonovi – nijanse smeđe i tamno plave, beige, crna, te nježno plava i crvena kao akcenti i kao podsjetnici na to da je zadržati optimizam i vedrinu u ovim vremenima ključno. Kolekcija je iznimno nosiva, a prevladavaju raskošne, voluminozne ili haljine iznimno naglašenog struka, minimalistička pletiva, te statement kaputi. Cijela priča je dodatno začinjena iznimno efektnom crveno-zelenom bombericom koja se može nositi obostrano, te baby blue trodijelnim odijelom u samtu.

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić (фото 4)

Od materijala su korišteni vuneni štof, vuneni bukle, svila, brokat, samt, taft, viskoza, pamučno pletivo i traper.

U Zagrebu sada možete dobiti traperice po mjeri i izrađuje ih Lana Puljić (фото 5)

Novu kolekciju možete razgledati na Instagramu @lokomotiva_bylanap, Facebooku Lokomotiva @lokomotivabylanap, web site-u www.lokmotivaworld.com, te osobno u showroomu dogovorom na broj 098-918-6629.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više