Search

Umjetnica Maya Beus ilustrirala vizuale za novi Izipizi pop-up corner

Umjetnica Maya Beus ilustrirala vizuale za novi Izipizi pop-up corner

U Arena Centru

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Poznati francuski brand naočala IZIPIZI od sada je dostupan na još jednoj popularnoj lokaciji - Arena centru...

Široki asortiman trendi naočala, novi modeli i nove boje dostupni su na IZIPIZI corneru, a samo za ovu prigodu ilustratorica Maya Beus napravila je ilustracije novog cornera, kao i crteže u koje su se savršeno uklopile IZIPIZI naočale. Dizajn naočala je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Lagane su, fleksibilne te prikladne za sve prilike i dobne skupine. IZIPIZI naočale visoke kvalitete izabrane su kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu poput Merci u Parizu, Harrodsa i Selfridgesa u Londonu, MoMA-e i Bloomingdale's-a u New Yorku te Istana u Tokyju.

izi pizi

U novootvorenom pop-up corneru, osim postojećih modela naočala predstavljena je limitirana kolekcija Rock Garden - Sun adults, Sun Junior i Baby and Kids. Radi se o kolekciji inspiriranoj pustinjskim vrtovima dostupnoj u četiri predivne nove boje grey marble, rose granit, slate blue i white clay. Osim kolekcije Rock Garden, predstavljeni su novi oblici #F SUN i #G SUN, a za one najmlađe dostupna je i nova boja Lemonade kojoj mališani neće moći odoljeti.

izi pizi

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Naočale dolaze u svojoj kultnoj i prepoznatljivoj ambalaži (kutija i mekana futrola) te su postale potpuni must-have proizvod koji pristaje uz sve. Dođite i isprobajte nove modele omiljenog modnog dodataka mnogih žena i muškaraca na još jednoj adresi u Arena centru.


izi pizi

izi pizi

izi pizi

izi pizi

izi pizi

izi pizi

izi pizi
Ilustracije: Maya Beus

Related articles

Buro 24/7 Selection

više