Search

Umjetnost kroz Guccijeve oči

Umjetnost kroz Guccijeve oči

I novi hashtag


Image: Instagram

Umjetnost iz prošlosti sada je reinterpretirana uz pomoć Gucci loga i hashtaga #guccigram koji ruši granice suvremenog vizualnog identiteta

Kako izgleda kada se spoje umjetnost 17. stoljeća, prikaz zaljubljenih parova sedamdesetih i suvremena slika osobe koja nosi omiljene nove dlakave cipele Alessandra Michelea? Vrlo lako, uz pomoć novog Instagram hashtaga #guccigram. Dizajner momenta prepoznao je lakoću spajanja suvremenog trenda i zaboravljene umjetničke prošlosti, što znači da je pozvao sve štovatelje svog brenda i umjetnike kako bi s pomoću spomenutog hashtaga producirali inspirativne slike s Gucci logom i zanimljivom pozadinom, te ih postavili na Instagram.

i

Neodoljiva je renesansna slika zaljubljenog para, točnije žene kojoj je na rame dodana Gucci statusna torba, kao i pop artom inspirirane slike. Sjećate li se sa sjetom odlične slike "American Gothic" Mattyja Moa? Sada joj je zahvaljujući umjetničkoj grupi The Most Famous Artist dodano novo ruho, s logom dvostrukog G i izvezenog cvijeća, baš po Micheleovom ukusu!

šyyy

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više