Search

Uz pomoć ovih sunčanih naočala svijet izgleda kao dio Wes Anderson filma

Uz pomoć ovih sunčanih naočala svijet izgleda kao dio Wes Anderson filma

Prodaja počinje uskoro

Tekst: D.D.


Image: Buro247.ua,
Instagram

Ljubitelji filmova slavnog redatelja, i općenito njegove prepoznatljive estetike, od sad mogu hodati svijetom koji izgleda baš kao dio scenografije u djelima Wesa Andersona. Naime, brend Tens osmislio je posebne leće za sunčane naočale koje kada ih nosite daju svijetu oko vas filter inspiriran paletom boja koja se koristi u naslovima kao što su "The Royal Tenenbaums", "Moonrise Kingdom" i "Hotel Chevalier".

Uz pomoć ovih sunčanih naočala svijet izgleda kao dio Wes Anderson filma (фото 1)

Trojica prijatelja, koji se pojavljuju i u video kampanji svojeg brenda sunčanih naočala, osmislili su novu leću naziva Spectachrome na proputovanju Škotskom. Upotrijebivši svoje bogato iskustvo u prikupljeno u svijetu fotografije i filmova, uspjeli su kreirati leću koja daje svijetu oko vas bogate i tople tonove. U proizvodnji ove limitirane edicija sunčanih naočala, koja je financirana kroz projekt na crowd-funding stranici Indie Gogo, sudjelovali su optički eksperti s bazom u Francuskoj, odnoso Lyonu, a leće koje sadrže UV zaštitu izrađuju se u sjevernoj Italiji.

Uz pomoć ovih sunčanih naočala svijet izgleda kao dio Wes Anderson filma (фото 2)

Dostupna su 3 modela - Classic, Dakota i Carter, od kojih su posljednja dva napravljena u dvije verzije, od kornjačevine i od prozirnog acetata. Svi modeli sunčanih naočala ovog brenda stoje 79 eura, a za dostavu u Europu morat ćete izdvojiti i 7 eura. Trenutno su svi modeli brenda Tens dostupni za prednarudžbe, s time da valja napomenuti da će Classic isporučivati tek početkom rujna, dok će Carter i Dakota biti kupcima dostavljeni početkom kolovoza.

Leave a comment

više