Search

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman

Posvećena stripu


Image: Promo

Printevi zvjezdica i pruga, lepršavi til i glatka koža glavni su elementi nove kolekcije koja odaje počast snažnim ženama koje su spremne za modne izazove ovog proljeća

Nakon kolekcije modnih dodataka koje su bile namijenjene ljubiteljima poznatih junaka poput Supermana, Batmana i Spidermana, dizajner Valentino Garavani odlučio je svoju novu žensku kolekciju posvetiti najmoćnijoj ženi iz svijeta stripa - Wonder Woman. Mini kapsulna kolekcija prepuna je odjeće i modnih dodataka i stvorena ja za sve super žene koje ovog ljeta žele svoju garderobu osvježiti prugicama i zvjezdicama. Cijela kolekcija obasipana je zlatnim zvjezdicama, počevši od military parka, kratkih bomber jakni, krznenih bundica pa sve do kratkih hlačica, haljina od šifona i pulovera. Modna igra spaja elegantne komade sa zaigranim elementima te istovremeno djeluje profinjeno i pomaknuto. 

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 1)

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 2)

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 3)

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 4)

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 5)

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 6)

Valentinova kolekcija inspirirana likom Wonder Woman (фото 7)

Printevi nisu zaobišli ni Valentinove popularne modele modnih dodataka, a tu su se našle tenisice, cipele i otkačene torbice ukrašene metalnim zvjezdicama i plavim nitnama. Za potrebe prezentacije kolekcije Valentino, tim je angažirao talijanskog uličnog umjetnika (SOLO) koji se pobrinuo za uređenje interijera te ocrtao zidove i stropove dućana u Milanu, Rimu i New Yorku. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više