Search

Vetements lookbook snimljen iza kulisa

Vetements lookbook snimljen iza kulisa

Traper i koža vode glavnu riječ


Image: buro247.ru

Na pariškom Tjednu mode predstavljena je proljetna kolekcija, a lookbook je nastao upravo u backstageu za vrijeme trajanja showa

Brend Vetements, što na francuskom znači odjeća, uvijek je fokusiran na jednostavne i bazične odjevne komade poput pulovera i kožnih jakni pa sve do cvjetnih haljina. Jednostavni komadi ovdje su sve, samo to ne, jer u rukama Vetements brenda oni postaju neprepoznatljivi. Predimenzioniranje je glavna estetska crta ovog brenda, a ove sezone taj trend opasno je prihvaćen i kod drugih dizajnera, samo u nešto mirnijem tonu. Prevelike majice predugačkih rukava nerijetko su uparene s prekratkim suknjicama, gdje najbolje dolazi do izražaja igra s duljinama, ali i krojevima.

Kratke kožne jakne, baršunaste haljine, fantastične traperice asimetrično odrezane na dnu i čizme iznad koljena definirale su ovu kolekciju koja spaja i različite reference pop kulture kao što je manija "Ratovima zvijezda". Rezultat je neobična, pomaknuta i upečatljiva vizija koju modni svijet uvijek očekuje s dobrodošlicom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više