Search

Victoria Beckham: \"Želim izgraditi imperij!\"

Victoria Beckham: "Želim izgraditi imperij!"

Priča o dizajnerici u novom broju T Style Magazinea

Tekst: BURO.

U novom broju lista The New York Times Style Magazine (ili jednostavnije T Style Magazine) nalazi se priča posvećena Victoriji Beckham. Priča nije velika, ali je sadržajna, s par fotografija Victorije u njenom londonskom uredu te nekoliko citata vezanih uz život, planove i Davida Beckhama.

O budućnosti brenda Victoria Beckham: "Želim sve više rasti. Želim izgraditi cijeli imperij. Brend mi se ne čini osobito snažnim, ali on uistinu takvim i jest, što se dogodilo sasvim prirodno. Čini se danas svi žele osnovati svoj brend, a naš je nastao na tako spontan način."

O poslovnim planovima: "Želim dotaknuti sve žene u svijetu ako je to moguće. Razmišljam o još nekoliko kategorija u brendu, jer ih je zasad samo pet. Ali u jednom trenutku želim dizajnirati obuću, parfeme, make-up i donje rublje."

O fotografijama: "Ne želim da me na fotografijama retuširaju do te mjere da izgledam kao da mi je 25. Imam 39 godina i te godine za mene nisu problem."

O Davidu: "Ponekad me pita za savjet oko odijevanja, ali u principu ima vrlo dobar osjećaj za svoje tijelo i što će mu odgovarati. Ja mislim da uvijek izgleda odlično, bez obzira na to što odjene. On uistinu uvijek izgleda jako, jako dobro."

O hrani: "U našoj obitelji kuha David. Štoviše, išao je u kulinarsku školu."

Victoria Beckham: "Želim izgraditi imperij!" (фото 1)

Fotografija Juergena Tellera

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više