Search

Victoria Beckham i Reebok imaju sjajnu novu kolekciju

Victoria Beckham i Reebok imaju sjajnu novu kolekciju

Inspirirana fitness navikama poznate dizajnerice

Tekst: F.Š.

Image: Reebok,
Instagram

Dugoiščekivana kolaboracija između Reeboka i britanske modne ikone Victorije Beckham napokon je ugledala svjetlo dana. Druga po redu suradnja između omiljenog brenda sportske i streetstyle odjeće i obuće donosi sportske komade poput tajica, zanimljivih hoodieja i anorak jakni. Ova unisex kolekcija sadrži i komade inspirirane motivima baleta poput široke plisirane suknje te jogger hlača u nude tonovima. Beckham (45) kaže kako joj je za inspiraciju poslužila urbana kultura Londona, ali i njezin vlastiti aktivan život.

Reebok i Victoria Beckham

"Vježbanje me čini snažnom i sigurnom, a taj etos se itekako osjeti u kolekciji. Kada me Reebok prvi put pitao za suradnju, bila sam jako uzbuđena jer sam to htjela već dugo vremena. Mislim da kolekcija izgleda effortless i ima snažnu poruku, a istodobno oslikava moju osobnost", rekla je dizajnerica.

Reebok i Victoria Beckham

Kolekcija sadrži i obuću, kao i modne dodatke, a obuhvaća čitav spektar boja poput mornarsko plave, oker pa sve do neonskih i zemljanih tonova. Novi komadi također pružaju hommage Victorijinoj prvoj suradnji s Reebokom koja je inspiraciju pronašla u nostalgiji, a dizajnerica ističe kako uspjeh njihove suradnje leži u nosivosti odjeće i funkcionalnom dizajnu.

Reebok i Victoria Beckham

 

Reebok i Victoria Beckham

 

Reebok i Victoria Beckham

Related articles

Buro 24/7 Selection

više