Search

Victoria Beckham, jesen/zima 2014./2015.

Victoria Beckham, jesen/zima 2014./2015.

Odmak od uobičajenih ideja

Tekst: BURO.


Image: Foto: imaxtree

U pet godina postojanja njenog brenda na međunarodnoj modnoj sceni, Victoria Beckham se fokusirala na kreiranje komada koji naglašavaju žensku siluetu, ali ovoga puta se izgleda odmaknula od svojih uobičajenih ideja

Victoria Beckham, jesen/zima 2014./2015. (фото 1)

U pet godina postojanja njenog brenda na međunarodnoj modnoj sceni, Victoria Beckham se fokusirala na kreiranje komada koji naglašavaju žensku siluetu, ali ovoga puta se izgleda odmaknula od svojih uobičajenih ideja. Za početak, haljine više nisu uske, struk više nije istaknut i look više nije naglašeno poslovan.

Victoria Beckham, jesen/zima 2014./2015. (фото 2)

Victoria Beckham djevojka najčešće je slična samoj dizajnerici. Tu su vječne visoke pete, haljine čistih linija, sunčane naočale i izostanak osmjeha - jer ozbiljna poslovna žena ne pokazuje svoje emocije. No ovoga puta je na pisti napravljena iznimka, jer iako su boje ostale osnovne (crna i bijela) linije su omekšane, tkanine su lepršavije i više ne drže čvrstu formu, nego lagano obavijaju tijelo samo ocrtavajući obline.

Victoria Beckham

Kao ključni komadi pojavljuju se crveni modeli poput haljine s kratkim rukavima i hlača širokih nogavica. Uz volane dizajnerica kao detalj koristi i lanac, kako na torbama tako i na kaputima te haljinama. Victoria Beckham u svojoj novoj kolekciji za jesen/zimu 2014./2015. kao da govori ženama - opustite se, ali ostanite elegantne. U njezinim chic kreacijama lako je provesti cijeli dan osjećajući se jednostavno chic.

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više