Search

Victoria Beckham, jesen/zima 2015.

Victoria Beckham, jesen/zima 2015.

Vedrina, suptilan seksipil i zanimljivi krojevi


Image: Imaxtree

Uz punu podršku supruga Davida i sinova Brooklyna, Romea i Cruza te kćerke Harper, Victoria Beckham predstavila je svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2015.

Uz cijelu obitelj Beckham koja je zajedno s Annom Wintour i Suzy Menkes iz prvih redova pomno pratila predstavljanje kolekcije, gosti revije zagrijali su se uz šalicu vrućeg čaja koja im je i više nego dobro došla, budući da njujorške temperature ne prestaju padati. Srećom, kolekcija je dodatno zagrijala atmosferu čim se prvi komad, seksipilna crna uska haljina s ogromnim džepom u obliku tulipana na desnoj strani i upečatljivim gumbima na torzu, pojavio na pisti.  "Ideja je poigrati se volumenom i strukturom te ih stubokom izokrenuti", izjavila je Victoria u backstageu. 

Kreacije su naglašavale žensku siluetu, ali s mjerom, boje su bile prilično živahne i vedre, ali sasvim nosive, a lukavo osmišljena asimetrija pojedinih komada dodala im je umjetničku notu pa su duge i voluminozne drapirane suknje djelovale kao da se prelijevaju po podu.  

Za večernje kombinacije, Beckham je ponudila suknje s aplikacijama u obliku velikih izrezanih mašni koje je kombinirala s jednostavnim T-shirtovima: "Osjeća se doza modernosti. Jedva čekam to nositi", komentirala je dizajnerica. 

Na pitanje kojim bi riječima opisala kolekciju, Victoria je rekla: "Vedra. Pod time mislim na tkanine koje djeluju svježe i novo." Unatoč tome što je jučer bio najhladniji dan u New Yorku u zadnjih nekoliko godina, vedrina, topli čaj i suptilan seksipil uspjeli su zagrijati Cipriani Wall Street.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više