Search

Victoria Beckham još jednom dokazala zašto je baš ona omiljena celebrity dizajnerica

Victoria Beckham još jednom dokazala zašto je baš ona omiljena celebrity dizajnerica

Tjedan mode u New Yorku


Image: buro247ru

Jučer je u New Yorku omiljena celebrity dizajnerica Victoria Beckham predstavila svoju novu kolekciju za proljeće i ljeto 2017. godine

Victoria Beckham je zajedno sa sestrama Olsen upisala svoje ime na sam vrh liste najpopularnijih celebrity dizajnera. U posljednjih šest godina koliko je njezin brend prisutan u svijetu mode, uspjela je učvrstiti svoju reputaciju i privući poprilično veliku klijentelu, što joj je omogućilo da nastavi njegovati svoj stil bez mnogo kompromisa i podređivanja trendovima.

Nova kolekcija koju je prikazala jučer u New Yorku još je jednom odraz njezinog osobnog stila i onog što njezini kupci žele - ženstvenost, eleganciju i dozu odvažnosti koja definira suvremenu snažnu ženu. U kolekciji se tako našao niz elegantnih haljina s minimalnim pomacima u krojevima, svilena odijela i suknje pencil kroja ili pak plisirane punog kruga koje je spajala sa zanimljivim topovima zvonastih rukava. Sjajno su izgledale i široke hlače iskombinirane s predimenzioniranim košuljama, raskopčanim i puštenim da padaju preko ramena. Jedini trend kojem je Beckham podlegla jest baršun, no i njega je njezin tim dizajnera dobro ukomponirao u jednostavne forme koje njezine klijentice obožavaju. I ako pobliže pogledate cijelu kolekciju vidjet ćete kako se gotovo svaki komad može izdvojiti i nositi na traperice i štikle ili bilo koji drugi bazični komad, koji svaka žena ima u ormaru. I upravo je u tome formula uspjeha i popularnosti Victorije Beckham.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više