Traži

Victoria Beckham prikazala još jednu odličnu kolekciju u New Yorku

Victoria Beckham prikazala još jednu odličnu kolekciju u New Yorku

Tjedan mode u New Yorku


Fotografija: Imaxtree/Buro247me

Omiljena celebrity dizajnerica publike i kritike, u New Yorku je prikazala svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2017. godine

Kolekcija za jesen/zimu 2017. godine inspirirana je hrabrim ženama (kao i uvijek), ali i isprobavanjem novih stvari, novim izazovima. "Nikad nisam nosila suknju i sako zajedno," rekla je Beckham nakon revije za Vogue i time objasnila nove poteze koje je povukla u radu na ovoj kolekciji. To više nisu samo haljine koje možete nositi na posao ili dobro krojena odijela, to su hrabre kombinacije koje ne ograničavaju žensko tijelo niti maštu kada je u pitanju slaganje odjevnih kombinacija.

Tako smo na pisti vidjeli kombinacije strogo krojenih sakoa i lepršavih suknji od muslina ili tila, predimenzionirane dolčevite nošene preko maksi suknji s geometrijskim printevima u stilu Diane von Furstenberg, gornje dijelove trenirki produžene u haljine i nošene uz uske kožne čizme i rukavice. Bilo je tu, dakako, i jednostavnih elegantnih midi haljina kao i klasičnih kombinacije širokih hlača od odijela i košulja ili pak dolčevite što sama Beckham obožava nositi. Posebno su se istaknuli i odlični vuneni kaputi s blago zaobljenim rukavima na podlaktici koji povezuju tu žensku klasiku koju Beckham toliko voli i nove siluete s kojima se, za sada uspješno, pokušava igrati. 

Kolorit je bio tipično zimski - siva, tamnoplava, tamnocrvena i momenti crvene, žute i plave koji daju dinamiku baš kao i pletivo i nježni volani na suknjama i haljinama od muslin svile. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju Victorije Beckham za jesen/zimu 2017. godine. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor