Search

Vjenčanice za moderne djevojke u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Vjenčanice za moderne djevojke u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Ines Atelier

Urednik: A.P.


Image: Ines Atelier Press

Srpska dizajnerica Ines Janković donosi još jednu Bridal kolekciju namijenjenu mladenkama koje traže moderan look za svoj veliki dan

Atelier Ines Janković prva je adresa beogradskih trendseterica koje štuju ženstven i snažan stav koji odlikuje njen dizajn. Od fantastičnih kožnih jakni, večernjih kombinezona, lepršavih večernjih haljina i kolekcije nakita, Ines je izgradila pravo malo modno carstvo koje sa zadovoljstvom pratimo kako raste i razvija se. Poput većine dizajnera na ovim prostorima svoju pret-a-porter liniju je obogatila s ponudom vjenčanica. U novom lookbooku obraća se mladenkama koje su sofisticirane, moderne i imaju snažan karakter.

Ines Atelier

"Inspiracija za ovu kolekciju dolazi iz poigravanja linijama i nitima koje svojim preplitanjem stvaraju iluziju geometrijskih formi i silueta po kojima je estetika ovog brenda prepoznatljiva. Kolekciju odlikuje upotreba prirodnih, luksuznih materijala koji svojom teksturom, transparentnošću i opipom naglašavaju iluziju glamura i skulpturalne ljepote modela.  Svedenost i pročišćenost poslužili su kao imperativ prilikom kreiranja kolekcije dok je posebna pažnja posvećena upotrebi linija i niti kao inspiracije kroz kroj i sječenja na modelima." - kazala je Ines.

Kolekciju pogledajte u galeriji:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više