Search

Vjenčanice za moderne mladenke

Vjenčanice za moderne mladenke

Alduk Bridal ima novu kolekciju

BURO.


Image: Mare Milin

Nova kampanja vjenčanica poznatog dizajnera Ivana Alduka mistična je priča u kojoj je glavnu ulogu preuzela predivna Ana Laura Kapetanović iz Talia models, a realizirala ju je modna fotografkinja Mare Milin

Riječ je o trećoj Alduk Bridal kolekciji za sezonu jesen/zima 2014./2015. Snimane u predivnom vrtu obitelji Radanović podno Sljemena, mistične i mjesečinom okupane fotografije prikazuju bajkovite i izuzetno ženstvene Alduk vjenčanice.

"Nakon prve dvije bridal kampanje koje su nastale u interijeru, u slikarskom studiju i dvorcu Trakošćan, ovu novu odlučili smo vizualno oblikovati u eksterijeru predivnog vrta obitelji Radanović. Radna tema nove kampanje bila je "ponoć u vrtu", a na taj način smo dobili mistične, mjesečinom okupane fotografije na koje sam iznimno ponosan jer su, kao i sve naše kampanje, rađene s mnogo strasti i entuzijazma te ih odlikuje vrhunska kvaliteta." objasnio je Ivan Alduk.

Alduk Bridal

Vjenčane haljine u prljavo-bijeloj, boji vanilije i slonove kosti u novoj kolekciji uparene su s bijelom, srebrnom i zlatnom bogatom čipkom te tankim remenjem u struku. Moderan prizvuk ove Alduk linije, koja je lišena svih suvišnih i često kičastih detalja, osjeti se i u samom stajlingu modela koji je decentan i ostavlja snažan dojam elegancije. Ručni rad, vezenje i aplicirani 3D detalji te čipka, uz najfinije tkanine, svaki model čine posebnim i  modernim.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

Alduk Bridal

Alduk Bridal

Related articles

Buro 24/7 Selection

više