Search

Vrijeme nježnosti: Alduk je predstavio novu kolekciju vjenčanica

Vrijeme nježnosti: Alduk je predstavio novu kolekciju vjenčanica

Urednik: BURO.


Image: John Pavlish

Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica modnog brenda ALDUK za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki.  Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica je ujedno i najveća jer je dizajner osmislio 24 nova modela.

"Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu "nenužnosti". Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je več izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idelane vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju" naglasio je Ivan i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja na kontakte brenda jer je izuzetno bitno ostaviti vremenske razmake između proba zbog epidemioloških razloga.

Suprotno svim preporukama oko jednostavnijih modela, manjih vjenčanja i kompromisa u ovom pogledu, Ivan upozorava da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dozvolite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje. Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, jest upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

"Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica će vam najbolje prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču. Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo" dodao je Alduk.

Za fotografije je zaslužan John Pavlish, model je Sara Đurić (Talia Model), make up potpisuje Tajana Bikić, a kosa je djelo Jasmine Salo. Kolekcija novih Alduk vjenčanica je već dostupna za isprobavanje, a s obzirom da su popodnevni termini i subote najtraženiji za takvo što, savjetujemo da svoj termin rezervirate na vrijeme putem ALDUK društvenih mreža ili na [email protected].

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više