Search

#weddinggoals: Pogledajte kakvu je vjenčanicu Elie Saab kreirao za svoju snahu

#weddinggoals: Pogledajte kakvu je vjenčanicu Elie Saab kreirao za svoju snahu

Raskošna vjenčanica o kojoj se ovih dana priča

Tekst: E.G.

Image: Elie Saab,
RP

"U životu svake žene postoji dan kada bi htjela nositi moju haljinu", rekao nam je u jednom intervjuu libanonski modni dizajner Elie Saab, znajući da ne zvuči nimalo pretenciozno. Njegove su kreacije omiljene kod svih onih koji cijene raskošne toalete idealne za pojavljivanje na crvenih tepisima, a proslavile su ga i prekrasne vjenčanice koje si tek odabrane mladenke mogu priuštiti. Ovih je dana u svjetskim medijima odjeknula vijest o možda najvažnijoj vjenčanici koju je ikada radio, onoj za svoju snahu Christinu Mourad.

#weddinggoals: Pogledajte kakvu je vjenčanicu Elie Saab kreirao za svoju snahu (фото 1)

Kako Mourad kasnije objasnila, do zaruka s Elie Saabom Jr.-om je došlo nakon samo 3 mjeseca veze, pa iako su se htjeli vjenčati što prije, još prošle godine, logistički to nije bilo izvedivo. Prije svega, njen je budući svekar htio imati dovoljno vremena za kreiranje nečeg doista posebnog. Dodala je i kako je htjela dvije haljine; jednu za samu ceremoniju vjenčanja, a drugu za zabavu nakon ceremonije. Budući da je otpočetka bilo jasno kakve haljine priželjkuje, kaže kako je otišla tek na nekoliko kratkih proba.

#weddinggoals: Pogledajte kakvu je vjenčanicu Elie Saab kreirao za svoju snahu (фото 2)

Izrada same vjenčanice je trajala preko 800 sati (na sebi je imala i gotovo pola milijuna šljokica i dodatak vela dužeg od 4 metra!), dok se druga haljina sastojala od čak 650,000 šljokica i 150,000 Swarovski kristalića. Vjenčanje se održalo u Beirutu, trajalo je 3 dana i, sudeći prema dojmovima s Instagrama, prošlo je odlično.

#weddinggoals: Pogledajte kakvu je vjenčanicu Elie Saab kreirao za svoju snahu (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više