Search

Yohji Yamamoto lansira brend s tvrtkom Sanrio

Yohji Yamamoto lansira brend s tvrtkom Sanrio

Nosit će naziv "Kitty's"


Image: buro247.com/me

Yohji Yamamoto udružio je snage s tvrtkom Sanrio, poznatoj po kreiranju megapopularnog animiranog lika Hello Kitty, dizajnerov novi brend nosit će naziv Kitty's

Nagrađivani japanski modni dizajner i krojački velemajstor, Yohji Yamamoto, odlučio je ući u neobično partnerstvo s tvrtkom Sanrio iz koje je proizašao legendarni animirani lik Hello Kitty. Neobična suradnja rezultirat će novim dizajnerskim brendom Kitty's u kojem će se moći pronaći razni komadi poput majica kratkih rukava, polo majica i bejzbolskih kapa, a u budućnosti se očekuje više modnih dodataka poput malih torbica i ruksaka.

Yamamoto i njegov tim nadgledat će dizajn i razvoj proizvodnje, a tvrtka Sanrio preuzet će prodaju i upravljanje trgovinom te dati zeleno svjetlo krajnjim proizvodima u kojima će se koristiti likovi Hello Kitty i My Melody. 

Brend Kitty's dobit će i dvije trgovine; prva će biti otvorena već 25. ožujka u Isetan trgovini u tokijskoj Shinjuku četvrti, a druga će se otvoriti u sklopu trgovačkog centra čije je otvorenje zakazano za 2. travnja. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više