Search

Za dobro jutro pogledajte novu kolekciju kuće Bottega Veneta

Za dobro jutro pogledajte novu kolekciju kuće Bottega Veneta

Tekst: BURO.


Ovu reviju niste vidjeli dosad iako je održana u ranu jesen u Londonu. Razlog? Kreativni direktor Bottege Venete Daniel Lee, je u maniri svoje bivše šefice Phoebe Philo zabranio snimanje i dijeljenje na društvenim mrežama te su uzvanici u miru pogledali komade koji će sigurno postati globalni hit u narednoj proljetnoj sezoni. Uz glas Neneh Cherry koja je bila narator revije, Lee je na pistu pustio rapsodiju pletiva u svim bojama i tako nam odredio ponudu svih high street dućana koji će sigurno kopirati ovu kolekciju u proljeće 2021.

Za dobro jutro pogledajte novu kolekciju kuće Bottega Veneta (фото 1)

Apsolutna jednostavnost i nosivost kolekcije pokazuje da Lee (uz Jacquemusa) zna što žene žele. Štoviše Jacquemus i Lee su trenutno dva jedina muškarca kojima žene vjeruju kada je o stilu riječ. Svi su gledali u modne dodatke, s naglaskom na klasične pouch modele torbica koji sada dolaze u pletenoj verziji i to u primamljivoj paleti boja poput nježno ljubičaste, limun žute, crvene, zelene te s plastičnim ručkama u pripadajućim bojama.

Za dobro jutro pogledajte novu kolekciju kuće Bottega Veneta (фото 2)

Što se cipela tiče, Lee predlaže natikače koje su već neko vrijeme jako popularan odabir za toplu sezonu. Ako će po popularnosti slijediti vojničke čizme od ove jeseni, nema sumnje da Bottega opet ima hit. Pogledajte kolekciju u cijelosti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više