Search

Zašto svi žele imati baš ovu majicu?

Zašto svi žele imati baš ovu majicu?

Merch iz serije "Stranger Things"


Image: buro247.ru

Kako bi nabavili majicu koju je lik Dustin iz serije "Stranger Things" nosio u drugoj sezoni, fanovi su doslovno "srušili" website od Science Museum of Minnesota gdje se ona može kupiti...

Merch iz serije "Stranger Things" možete pronaći na svakom uglu, barem u Americi, no, neki fanovi odlučili su otići korak dalje i u svojoj kolekciji imati nešto drugačije, autentičnije. Za oko im je zapela ljubičasta hoodica koji je Dustin (kojeg tumači Gaten Matarazzo) nosio u prvoj epizodi druge sezone. Na njoj se nalazi print dinosaura ispod kojeg stoji i natpis Science Museum of Minnesota. Zbog velikog interesa, muzej je pustio majicu u prodaju, a u roku od dva tjedna potražnja je bila epskih razmjera, zbog čega im se "srušio" i website. Muzej je u međuvremenu prodao 80.000 majica s likom Brontosaurusa, a u pitanju su bile hoodice i sweatshirti, T-shirti.

Zašto svi žele imati baš ovu majicu? (фото 1)

Zarada od prodaje iznosi oko 600.000 dolara i muzej će ga utrošiti za svoje edukativne programe. Inače, kostimograf serije, Kim Wilcox, kazao je kako je originalnu hoodicu iz 80-ih našao online, a koja je se odlično uklapala u Dustinov lik i u njegovu fascinaciju takvim bićima. Filmski tim je tada za njega napravio repliku s obzirom na to da mu je kupljena bila prevelika. Hoodica košta 36,95 dolara, a može se kao i sweatshirti te T-shirti kupiti na ovom linku. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više